Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/html/dtusat1/includes/header.inc.php on line 28
DTUsat-1: System Engineering - Minutes
DTUsat logo
DTUsat sites
DTUsat Project
» DTUsat-1
System Engineering


Date: 7-10-2002 By: Jonas Sølvhøj
Referat fra SysEng møde 7/10 2002

Ved mødets start var kun Mogens, Hans Henrik, Malte, Andres og Jonas til stede. Senere dukkede Klaus, Richard og Søren op.

2) Actionpunkter:
a) Der er modtaget nogle af komponenterne fra Maxim. De ligger i satellit-skabet på IAU.
b) Niels har sørget for at der bliver fremstillet en prototype af tether boksen ud fra Richards tegninger.
c) Milestones for grupperne: Udskydes til punkt 3 (tidsplanen)
d) Solceller: Spectrolab kan levere en celle på ca. 69x33mm. Jf. Knut Meyer er det ikke muligt at placere disse hensigtmessigt på satellitten, så derfor skal vi bruge Mcore cellerne. Flemming Hansen sørge for at bestille disse.


3) Tidsplan:
Kun Radio, OBC og ACDS har udfyldt den rundsendte excel-fil. Det er ikke muligt at sætte datoer for milestones ud fra kun disse. Jonas vil derfor sende en personlig mail til de grupper, som ikke har afleveret skemaet, og bede dem om at gøre det.

Der blev snakket om hvor mange modeller vi egenligt skal have. Pga. tidspresset ser vi det kun muligt at lave følgende modeller: Integrationsmodel med stik i steddet for lodninger, engineering som testes til fulds specs, fligth som testes mindre og sendes afsted

Strålingstests udføres i det omfang der er tid til det. Forhåbenligt kan OBC nå det.

Kalibrering af div. kredsløb: Hvis der er tid til det, så gør vi det - ellers ikke.


4) Grupperne:
OBC: Det er nødvendigt at gå tilbage til AT91M40800-processoren pga. et boot-problem. Dette betyder at der er 128kb mindre internt RAM at gøre godt med.
Software: Dell har sponsoreret en computer til jordstationen. Det en større sag med bl.a spejlede diske og ups. Hermed er der mere redundans på jordstationen end der er på satellitten :-)
ACDS og Tether: Vi skal vide, hvad spændingen på den uregulerede bus er. Da Thomas ikke var til stede ved mødet, bliver grupperne selv nødt til at kontakte ham.
ACDS: Hvor præcist kan solceller placeres? Tager selv kontakt til Knut eller Torkild.
Power: Thomas var ikke tilstede, da han var hos Alcatal. Alcatel har en 1W boost regulator, som vi gerne må få. De vil muligvis også hjælpe med at lodde printkort og routning af print.


5) Diverse:
Torsdag d. 10-10 vil Comsol give en introduktion til, hvordan Matlab-kode kan flyttes til C-kode. Kontakt Hans Henrik for sted, hvis du er interesseret.

Hvilken maling skal der bruges til satellittens ydersider, og hvordan får vi fat i den; Richard spørger DSRI/Terma
Larkering af print: Spørg Terma i Lystrup.


Jonas